top of page
Screen Shot 2021-03-19 at 16.06.34.png

SCHINKELDIJKJE 16L, AALSMEER

820m2

De perfecte combinatie van opslag en kantoorruimte. 3 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het gebouw is in totaal ca. 820 m², waarvan ca. 620 m² bedrijfshal en ca. 200 m² kantoorruimte. De zeer ruim opgezette bedrijfshal heeft een plafondhoogte van 8 meter met een lichtstraat voor extra lichtinval. Een extra hoge roldeur bied de mogelijkheid voor makkelijk laden en lossen. 

Binnen dezelfde ruimte is ook een comfortabel tweelaags kantoor gebouwd, met diverse glazen ruimtes. Ramen op de eerste etage zorgen voor voldoende daglicht. Turnkey opgeleverd.

Neem contact met ons op voor alle specificaties of plan een bezichtiging.

Schinkeldijkje 16L, Aalsmeer: Te huur aangeboden

GALLERIJ

Klik op de grote foto om de foto's in zijn geheel te zien.

Schinkeldijkje 16L, Aalsmeer: Tekst
Schinkeldijkje 16L, Aalsmeer: Pro Gallery

BEREIKBAARHEID

Gelegen aan de rand van Amstelveen, Aalsmeer en Schiphol is Schinkeldijkje 16L uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Per auto: de A9 naar Haarlem en Utrecht is op vijf minuten rijden. Via de bosbaan of de vernieuwde Beneluxbaan ben je in 20 minuten in Amsterdam.

Met het openbaar vervoer: Bus 199 en 171 zijn op 5 minuten loopafstand. Metro25 is 15 minuten loopafstand, of vijf minuten fietsen. De halte heeft ruime fietsenstallingen. Alle opties bieden goede connecties.

Schinkeldijkje 16L, Aalsmeer: HTML Embed
bottom of page