WONINGAANBOD

Bent u geïnteresseerd in het vinden van een huurwoning binnen Amstelveen en omstreken? Bekijk hier ons huidige verhuur aanbod. Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging, neem contact met ons op.

Unknown-1_edited.jpg
 

TE HUUR

Per direct te huur, of beschikbaar vanaf

Unknown_edited.jpg

SCHINKELDIJKJE 20

Aalsmeer

Dit prachtige, nieuwe woonhuis van 240m2 bevindt zich op een centrale locatie kruisend aan Schiphol, Amstelveen en het Amsterdamse Bos, met meerdere openbaar vervoersmogelijkheden.  Volledig gemeubileerd, en woonklaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Screen%20Shot%202021-04-13%20at%2012.02_

JOHANNES CALVIJNLAAN 19

Amstelveen

Dit fijne appartement van 110m2 met parkeerkelder kan van u zijn op korte termijn. Deze  woning is gelegen nabij groot winkelcentrum Stadshart Amstelveen, en omringd door diverse buurtwinkels voor u dagelijkse boodschappen. Diverse openbaar vervoer opties op loopafstand. Plan nu een bezichtiging.

Schinkeldijkje  - Aalsmeer -10.jpg

SCHINKELDIJKJE 20A

Aalsmeer

Deze fijne ruimte kan van u zijn voor een lange of korte termijn. Deze goed verlichte woning van 80m2 is gelegen op de grens van Amstelveen, Schiphol en nabij het groot Amsterdamse Bos. Met 2 slaapkamers, en badkamer met aparte toiletruimte is dit appartement geschikt voor max. 4 volwassenen of een gezin.